Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Професійно-технічній освіті Чернігівщини – державна підтримка!

          Новітні виробничі технології із застосуванням сучасного обладнання, інструментів і матеріалів входять повноцінно у навчальний процес там, де є відповідна навчально-матеріальна база.

           У рамках реалізації пілотного проекту Уряду  щодо модернізації підготовки робітників з актуальних для ринку праці професій за підтримки Міністерства освіти і науки України, Чернігівської обласної державної адміністрації 11 жовтня на базі Прилуцького професійного ліцею відкрито Регіональний навчально-практичний центр з підготовки монтажників санітарно-технічних систем та устаткування. Робота новоствореного Центру сприятиме підвищенню якості підготовки робітничого потенціалу для сантехнічної сфери – основної вимоги роботодавців.

          У відкритті Центру взяли участь Конопацький М.А, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, представники органів місцевої влади, міськрайонного центру зайнятості, роботодавці Прилуччини.

          У  рамках заходу проведено круглий стіл з обговорення питання щодо розвитку державно-приватного партнерства для поліпшення санітарно-технічної освіти в регіоні.

           

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/