Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Ізраїль запрошує вчителів на курс з інклюзивної освіти

          Посольство Ізраїлю продовжує прийом документів на навчальний курс в Ізраїлі «Інтеграція дітей з особливими потребами до нормативного освітнього середовища». Курс триватиме упродовж з 5 до 29 грудня 2017 року у центрі міжнародного співробітництва та розвитку ССА, що розташований у Єрусалимі.

          На заняттях будуть розглянуті методи діагностики і терапії дітей з особливими потребами, робочі програми супроводу і підтримки дітей з особливими потребами, комплексна професійна допомога і підтримка інтеграції дітей з особливими потребами в суспільстві, в системі освіти, в громаді і в родині тощо.

          Базовими вимогами до аплікантів є досвід роботи з дітьми з особливими потребами від 3-х років та вільне володіння російською мовою.

          Вітається подання документів від представників профільних державних установ, зокрема, шкіл, дитячих садочків та недержавних організацій, які володіють відповідним досвідом у галузі інклюзивної освіти.

          Навчання є безкоштовним. Витрати на навчання, харчування та проживання повністю покриваються стипендією агентства з розвитку міжнародного співробітництва при МЗС Держави Ізраїль МАШАВ. Стипендія надається на конкурсній основі.

          Пакет супроводжуючих документів та аплікаційну форму необхідно відправити у вигляді сканкопії на адресу [email protected] до 25.10.2017.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/