Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Пам'ять про героя не згасає

          5 вересня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на фасаді Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 5 у пам'ять про Андрія Богуша – випускника школи, який героїчно загинув під час бойових дій в зоні АТО, захищаючи цілісність і незалежність нашої держави.

          Урочистості з нагоди відкриття проходили на подвір’ї школи, де навчався Андрій. Віддати шану  Герою прийшли представники громадської організації "Родина воїна", волонтери "Жіночої сотні Чернігівщини", рідні, близькі, побратими та друзі Андрія, однокласники, учнівський та педагогічний колективи закладу.

          Почесне право відкрити пам’ятну дошку надано племінниці Андрія – Аліні та медику добровольчого батальйону "Айдар" Борисенко Тетяні, відомій як "Мама Таня". Після чого усі присутні вшанували пам’ять Героя хвилиною мовчання.

                   Директор школи Юрченко Олександр висловив співчуття рідним загиблого і подякував матері, Людмилі Миколаївні, за подвиг сина. Про героїчний подвиг українських хлопців, які захищають ціною власного життя цілісність нашої держави, йшлося у виступах присутніх.

          На завершення заходу присутні запалили свічки та поклали квіти до меморіальної дошки, яка стала безсмертним символом пам’яті Героя. Війна посилає жорстокі випробування. Український народ втрачає синів і дочок, справжніх Героїв. Проте Герої не вмирають, вони вічно житимуть у серцях людей. 

           

           

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/