Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Про можливість участі в конкурсі в рамках Європейської програми підтримки малого і середнього бізнесу

          З метою налагодження зв’язків та співпраці між бізнес-інкубаторами та бізнес-акселераторами, які надають підтримку МСП та стартапам в таких напрямах як інноваційний дизайн і туризм оголошено конкурс в рамках Європейської програми підтримки малого та середнього бізнесу (МСП) COSME «COS-EINET-2017-3-04 COS-ENET-2017-3-04: «Європейська інкубаційна мережа для інновацій, орієнтованих на креативність».

          Відповідно до умов конкурсу до участі допускаються: неприбуткові організації (приватні або громадські), бізнес-інкубатори, бізнес-аксклератори, лабораторії, університети, науково-дослідні центри, державні органи (національні, регіональні, місцеві), комерційні організації, які надають  підтримку малому та середньому бізнесу.

          Кінцевий термін подачі заявок для участі в конкурсі - 19 жовтня 2017 року. Для отримання додаткової інформації по заявці необхідно перейти за посиланням: https://ec.europa.eu/easme/en/cos-einet-2017-3-04-european-incubation-networks-creativity-driven-innovation.

           

          Про можливість участі

          в Програмі навчання Фулбрайта

           

          З метою отримання можливості проведення досліджень в університетах, наукових і дослідницьких інституціях США протягом від трьох до дев’яти місяців діє Програма навчання  Фулбрайта (Fulbright Scholar Program).  

          Галузі спеціалізації: гуманітарні, суспільні, точні, технічні та природничі дисципліни. Категорії учасників: кандидати та доктори наук, діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи, дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років та аспіранти або здобувачі напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту               (01 вересня 2018 року).

          Вимоги до кандидатів: українське громадянство або проживання в Україні на час проведення конкурсу, вільне володіння англійською мовою на достатньому рівні для професійного спілкування в англомовному науковому середовищі, повернення в Україну на 2 роки після завершення терміну гранту відповідно до вимог візи J-1, яку отримують учасники програм обмінів.

          Учасники отримують: щомісячну стипендію, додаткові кошти для придбання професійної літератури, медичне страхування, квитки для проїзду. Тривалість гранту: 3-9 місяців.

          Дедлайн – 15 жовтня 2017 року.

          Аплікаційна форма: https://apply.embark.com/student|fulbright|scholars/30/.

          Контакти: http://www.fulbright.org.ua; valeksanych@iie org.

          Детельніше http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/37/scholar.html та

          http://www.gurt.org.ua/news/grants/40167/

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/