Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          Рій «Фортеця» з м. Ніжина Чернігівської області, переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), гідно представив Чернігівщину у ІІІ (Всеукраїнському) етапі гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2017: Слобідська Січ», який проходив з 13 до 24 серпня 2017 року на базі Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України в с. Ватутіне Нововодолазького району Харківської області.

          Учасниками Всеукраїнського етапу гри стали 25 роїв-переможців обласних етапів. Понад 200 учнів з усіх областей та столиці України продемонстрували свою творчу майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах вишкільних, обов’язкових та залікових видах змагань, конкурсів, вікторин, рольових та ділових іграх, гутірках, ватрах, концертах тощо.

          Під час змагань «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Впоряд», «Пластун» («Квест») юні джури виявили високу військово-прикладну підготовку, практичні навички стрільби, хорошу топографічну підготовку, вміння працювати з мапою, використовувати її для тактичних дій на місцевості.

          Вранішня руханка з елементами бойових мистецтв, силові змагання «Лава на лаву», «Перетягування линви», екскурсії та походи довели, що в Україні зростає фізично здорове молоде покоління.

          Рій «Фортеця» Чернігівської області посів почесні І та ІІ місця у конкурсах «Лава на лаву» та «Конкурс звітів про домашнє завдання», 5 місце у конкурсі «Стрільба», а також отримав два Дипломи Міністерства освіти і науки України та два кубки.

          Урочисте закриття ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбулось під час святкування 26-ї річниці Незалежності України у м. Харкові.

          Згуртованість учасників ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2017: Слобідська Січ» з усіх куточків України стала вагомим підтвердженням того, що Україна – єдина, і всі ми – українці!

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/