Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Спеціалізований тренінг для педагогічних працівників Чернігівської області «Інклюзивний простір. Практичні кроки» за підтримки Благодійного Фонду Порошенка

          Протягом трьох днів майже триста педагогів області активно займались обговоренням питання інклюзивної освіти та впровадження її на місцях.

          У роботі спеціалізованого тренінгу з питання: «Інклюзивний простір. Практичні кроки» для педагогічних працівників Чернігівської області взяли участь 12 тренерів, які пройшли навчання за підтримки Благодійного Фонду Порошенка: Зленко Людмила, Кононіченко Світлана, Левицька Людмила, Олешко Катерина, Кравченко Наталія, Білошапко Валентина, Лисенко Ірина, Підмогильна Олена, Кириченко Катерина, Скорко Олена, Турок Тетяна, Крижанівська Ксенія.

          Під час тренінгу учасники працювали за напрямами: нормативно-правові та організаційні засади інклюзивної освіти; менеджмент інклюзивної освіти; планування та розробка Індивідуальної програми розвитку; методи і прийоми командної взаємодії в процесі спільної діяльності.

          Усі учасники тренінгу отримали методичні матеріали для практичної роботи.

          У формі «Відкритого мікрофону» начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький та тренери надали учасникам відповіді на актуальні та важливі запитання.

          Урочисте вручення сертифікатів учасникам тренінгу розпочалось з відеозвернення Марини Порошенко, Дружини Президента України Голови Благодійного Фонду Порошенка (додається). Церемонія пройшла за участі заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталії  Романової.

          Учасники тренінгу вдячні фахівцям Благодійного Фонду Порошенка та безпосередньо Аліні Мельник за фахову допомогу і підтримку в його організації та проведенні.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/