Анонси
     

     






           
           

          Назад

          МАНівці презентують свої науково-технічні розробки на ESI 2017

          З 7 до 12 серпня цього року в м. Форталезі (Бразилія) проходила Міжнародна виставка EXPO-SCIENCES INTERNATIONAL 2017, організатором якої став Міжнародний рух за науково-технологічне дозвілля. Свою діяльність MILSET спрямовує на розвиток наукової культури шляхом проведення науково-технічних програм, виставок, конгресів та інших заходів. Завдяки MILSET тисячі молодих людей мають змогу зустрітися для обміну досвідом, спільно працювати над новими проектами, спілкуватися з дослідниками та промисловцями.

          Цьогоріч  для участі в заході з’їхалися представники 39 країн світу. Юні винахідники гідно представили свої науково-технічні розробки, які відповідали глобальним цілям сталого розвитку, ухваленим ООН.

          У складі делегації України презентував свій винахід випускник Чернігівської Малої академії наук учнівської молоді Шолом Нікіта.

          Юний науковець запропонував до уваги міжнародної спільноти бюджетний і простий у використанні прилад, за допомогою якого користувач може швидко оцінити якість бензину безпосередньо на АЗС.

          Під час виставки  МАНівці мали змогу почути коментарі науковців світу про свої проекти, познайомитися з проектами юних винахідників з інших країн, поділитися своїми планами з однодумцями та відчути конкуренцію.

          Завдяки членству Малої академії наук України в MILSET глобальні наукові можливості стали доступні і юним винахідникам нашої держави.

          Побажаємо талановитій, креативній і непосидючій молоді так тримати й надалі. Пропагувати свої винаходи не тільки в Україні, а й у всьому світі. 

           

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/