Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Новий 2017-2018 навчальний рік – крок у Нову українську школу

          21 серпня 2017 року на базі Ніжинського державного університету імені  Миколи  Гоголя відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників «Актуальні проблеми викладання суспільних та філологічних дисциплін у 2017-2018 навчальному році».

          Серед учасників – представники методичної служби області, обласної секції суспільно-гуманітарних дисциплін закладів професійно-технічної освіти, директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти обласного підпорядкування, викладачі вищих навчальних закладів.

          У роботі освітянської конференції взяли участь Ніжинський міський голова Анатолій Лінник та ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко.

                   Заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Олена Соронович під час пленарного засідання зосередила увагу присутніх на важливих питаннях розвитку суспільно-гуманітарного напряму освіти в контексті Концепції «Нова українська школа».

                   У рамках заходу працювали секції за напрямками: української та російської, іноземної філології, суспільних дисциплін, під час роботи яких педагоги ознайомилися зі специфікою викладання суспільних і гуманітарних дисциплін в умовах реалізації Нової української школи, обговорили питання впровадження оновлених програм для учнів 5-9 класів, обмінялися думками щодо реалізації компетентнісного навчання школярів.

          За підсумками роботи конференції розроблено пропозиції для розгляду на розширеному засіданні підсумкової Колегії Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.

           

           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/