Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Балтійська хвиля»

          27 червня-2 липня 2017 року в м. Таллінні (Естонська Республіка) відбувся Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Балтійська хвиля», метою якого є виявлення та підтримка творчої, обдарованої молоді, сприяння розвитку дружнім відносинам, популяризація багатонаціональної культури.       

          Організатором фестивалю виступила Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Посольства України в Естонській Республіці, Естонського фонду сприяння європейській інтеграції України.

          На урочистому відкритті фестивалю його учасників вітали Віталій Попов, радник Посольства України в Естонській Республіці, Мадіс Ярв, заступник керівника департаменту міжнародних відносин Міністерства культури Естонської Республіки, Дмитро Бурнашев, член правління Естонського фонду сприяння європейській інтеграції України. Надіслав свої вітання і Міністр культури України Євген Нищук.

          У фестивалі взяли участь 160 дітей із України, Естонії, товариств національних меншин Вірменії, Грузії та Ізраїлю. Юні дарування змагалися у наступних номінаціях: вокал, хореографія, інструментальний і театральний жанри, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво, конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я».

          Гідно представили на конкурсі Чернігівщину Євгеній та Христина Полуян, вихованці «Зразкового художнього колективу» вокального класу «Натхнення» (керівник Марина Тюрюміна) Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, та здобули призові місця:  

          Полуян Євгеній - ІІІ місце у номінаціях «Вокал» та «Інструментальний жанр»; Полуян Христина - ІІІ місце у номінації «Вокал», ІІ - у номінації «Інструментальний жанр», І - у номінації«Театральний жанр».

          Окрім насиченої фестивальної програми для учасників заходу було організовано змістовні екскурсії у містах Вільнюс (Литва), Рига (Латвія), Таллінн (Естонія), Люблін (Польща).

          Від щирого серця вітаємо юних талантів Чернігівщини –

          Євгенія та Христину Полуян!

          Бажаємо творчих успіхів та нових звершень!

           

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/