Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників, педагогічних та учнівських колективів навчальних закладів області!

          Організація Американські Ради з Міжнародної Освіти: ACTR/ACCELS (American Councils), яка фінансується Департаментом США за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, протягом осіннього періоду 2017 року проводитиме набір школярів за програмою «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) на 2018-2019 навчальний рік. Програма FLEX надає можливість українським старшокласникам навчатися в американській школі і жити в американській сім’ї  протягом одного навчального року.

                   До участі у програмі FLEX запрошуються учні 8, 9 та 10 класів, які народилися в період від 01 січня 2001 року до 15 липня 2003 року та володіють англійською мовою.

                   Також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які є учнями 8-11 класів та народилися в період від 15 лютого 2000 року до 15 липня 2003 року. Конкурс для дітей з обмеженими фізичними можливостями проходить окремо від загальної групи.

          Детальну інформацію щодо програми та графіка проведення відбіркових турів буде розміщено на веб-сайті Американських Рад за посиланням: www.americancouncils.org.ua .

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/