Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щоденник оздоровчої кампанії: 13 липня

          12-13 липня 2017 року педагоги комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» завітали до дитячих оздоровчих таборів  «Барвінок» та «Зміна».

          Методисти організували командний квест «Цікавий світ природи», метою якого є розширення та збагачення кругозору дітей; сприяння формуванню етичних взаємин у колективі (доброзичливості, взаємодопомоги, справедливості, товариськості); виховання у молодого покоління почуття людяності, чуйності та доброти; розвиток творчих здібностей, уяви, логічного мислення, комунікативних навичок, вміння працювати в команді.

          У майстерні «Умілі руки» діти навчилися перетворювати звичайне  кукурудзяне листя в бабок, на станції «Хто кмітливіший» розгадували цікаві ребуси та загадки, у клубі «Юний ерудит» перевірили свої знання про навколишнє середовище за допомогою цікавих задач, стали учасниками вікторини «Біорозмаїття Чернігівщини».

          Найбільше враження на дітвору справили тварини контактного міні-зоопарку. Малеча із задоволенням гралася з тваринами, годувала їх, розпитувала про їх умови утримання, розповідала про своїх домашніх улюбленців.

          Команди-переможці відзначені нагородами.

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/