Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щоденник оздоровчої кампанії: 22 червня

          22 червня – особливий день в історії України. У цей день українці відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

          Урочиста лінійка, присвячена пам’яті воїнам-визволителям України у Другій світовій війні, проведена у Чернігівській обласній літній школі для обдарованих та талановитих дітей. Учасники школи взяли участь в інформаційній бесіді «Народ мій є, народ мій буде!», здійснили екскурсію до музею прикордонної служби Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України у м.Чернігові, зустрілися з учасниками проведення антитерористичної операції Альбертом Черешком, головним спеціалістом Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, військовослужбовцями Костянтином Давиденком і Олександром Мініним, волонтером Наталією Дідушевською, добровольцем Олександром Лапою.  

          У дитячих оздоровчих закладах обласного підпорядкування: «Зміна», «Барвінок», «Веселка», «Лісова казка» проведено лінійки пам’яті «Тих днів не згасне пам’ять», інформаційні години «Є така професія – захищати Батьківщину», круглі столи «Без минулого немає майбутнього», диспути «Вічна слава солдату-герою», конкурс малюнків. Вихованці закладів взяли участь у Всеукраїнській хвилині мовчання, приєдналися до акцій «Пам'ять», «Польові квіти на могили героїв».

          У таборах з денним перебуванням Ічнянського району проведено акцію «Пам'ять», лінійки «Пам'ять про війну», усні журнали «Пам’ятаємо героїв», інформаційні години, акцію «Польові квіти на могили героїв».

           

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/