Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щоденник оздоровчої кампанії: 18 червня

          Завершилася робота  І зміни обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей, яку було проведено в форматі англомовного табору.  Для учасників було організовано навчання – лекції, тренінги, проектна робота. Новинкою цього року стали  заняття з  німецької мови. Діти мали чудову можливість розвивати навички мовленнєвої компетенції не тільки під час навчання, а і протягом кожного дня, спілкуючись англійською.

          Програма роботи школи включала чотири направлення: лідерство, громадянська освіта, кар’єра, спорт.

          Основний вектор роботи школи – реалізація соціального проекту «Здорове середовище родини». Діти провели разом батьками «День здоров’я», взяли участь у майстер-класах з веслування на човнах класу «Дракон»,  здійснили річковий похід на катамаранах, організували флешмоб «HFE», розробили рекомендації щодо здорового способу життя.

          Дозвілля у поєднанні з нестандартним навчанням було наповнено подіями: зустріч та спілкування з начальником Управління освіти і науки облдержадміністрації Миколою Конопацьким, тренінги з волонтерами-носіями англійської мови, зустрічі з учасниками АТО, екскурсійні поїздки Чернігівщиною, конкурси, фестивалі, театральна постановка «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» англійською мовою, спортивні змагання, вироблення сувенірів тощо. 

          Двадцять один день промайнув швидко. Прощальний вогник, зустріч сонця на світанку надовго залишаться в серцях юнаків та дівчат.

          З діяльністю обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей можна ознайомитися на  сайті школи.

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/