Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський навчальний тренінг для регіональних координаторів програми GLOBE

          13-15 червня 2017 року у м. Рівне Національним еколого-натуралістичним Центром учнівської молоді спільно з комунальним закладом «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради проведено Всеукраїнський семінар-тренінг для координаторів програми GLOBE в Україні «Реалізація Міжнародної науково-освітньої програми GLOBE в освітніх закладах України».

          Чернігівщину на заході представляли Леус Юрій, завідувач відділом біології комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» та Вовченко Ірина, вчитель біології Менської районної гімназії.

          У рамках семінару-тренінгу проведено навчальні тренінги «Електрохімічні методи моніторингу атмосфери», «Показники води і їх визначення в польових умовах», «Польове ґрунтознавство: характеристики ґрунту, особливості відбору зразків для проведення досліджень», розробка учнівських проектів з використанням методик науково-освітньої програми GLOBE, щорічне звітування з програми, навчально-пізнавальні екскурсії до геологічного заказника «Базальтові стовпи» та музейно-паркового комплексу «Музей лісу» в ДП «Костопільський лісгосп». Учасники семінару-тренінгу під час круглого столу обговорили плани щодо розвитку програми в Україні та обмінялися досвідом роботи за програмою GLOBE.

           

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/