Анонси
     

     






           
           

          Назад

          23 травня 2017 року – третій день ІІ (обласного) етапу гри «Сокіл» («Джура»)

          День розпочався традиційною ранковою руханкою. Протягом дня юні джури взяли участь у двох конкурсах: «Стрільба» і «Ватра» та в силових змаганнях «Штовхання гирі».

          Приємною подією цього дня для учасників гри стала зустріч з гостями: Наталією Романовою, заступником голови - керівником апарату обласної державної адміністрації та Оленою Соронович, заступником начальника Управління – начальником відділу загальної середньої та корекційної освіти, які з цікавістю ознайомились з життям наметового містечка юних джур, побували на конкурсах  «Стрільба»  та «Ватра», поспілкувались з дітьми, їх керівниками та організаторами гри.

           

          1. Конкурс «Стрільба»

          У конкурсі взяли участь 5 осіб від кожного рою за умови наявності у команді не менше однієї дівчини. Перед початком конкурсу учасники пройшли інструктаж з правил безпеки. Стрільба проводилась з пневматичної гвинтівки по мішенях з відстані в 10 метрів у положенні лежачи. Кожен учасник виконував 6 пострілів, із них 3 - пробних і 3 - залікових. Окремо визначались ройовий (командний) та індивідуальний результат. Перше місце в командному заліку посів рій «Міцний кулак» Ічнянського району, друге місце – рій «Десна» Деснянської об’єднаної територіальної громади, третє місце – рій «Братство імені Івана Сірка» Талалаївського району.

          В особистому заліку серед дівчат перемогу здобула Гришко Анна (рій «Десна» Деснянської ОТГ), друге - Корж Юлія (рій «Соколи» Вертіївської ОТГ), третє - Назаренко Анастасія (рій «Рута» Козелецького районуну). Серед юнаків перемогу отримав Мельник Віталій (рій «НЕОС» Бобровицького району), друге місце – Броварець Артем (рій «Сокіл» Носівського району), третє – Ніколайчук Богдан (рій «Гайдамаки» Корюківської ОТГ).

           

          2. Конкурс «Ватра»

          Під час конкурсу учасники представляли свій рій, його досягнення в суспільно-корисній роботі та громадській діяльності з використанням різних жанрів (художнє слово, українська народна пісня, танок з елементами бойових мистецтв та гумору). Перше місце в конкурсі посів рій «Запорожці» Куликівського району, друге місце – рій «Міцний кулак» Ічнянського району, третє – рій «Фортеця» м. Ніжина.

           

          3. Силові змагання «Штовхання гирі»

          Змагалися по 4 особи від рою незалежно від статі. Гирі мали вагу 16 кг кожна. На виконання вправи учаснику надавалось 7 хвилин. Окремо визначались ройовий (командний) та індивідуальний результат. Перше місце в командному заліку посів  рій «Січ» Городнянського району, друге місце – рій «Січовики» Борзнянського району, третє – рій «Соколи» Прилуцького району. В особистому заліку перемогу здобув Єремчук Павло (рій «Січ»), друге місце у Кулика Владислава (рій «Єдність» Семенівського району), третє у Крючкова Артема (рій «Патріот» Коропська ОТГ). 

           

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/