Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чернігівщина вшанувала молоду еліту регіону

           

          18 травня 2017 року відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча та голови обласної ради Ігоря Вдовенка з переможцями IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2016-2017 навчальному році.

          Захід було розпочато хвилиною мовчання – вшанування пам’яті кримських татар, які загинули під час депортації 1944 року. Начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький зазначив, що на зустріч запрошено 60 переможців, які здобули 66 дипломів Всеукраїнського і Міжнародного рівнів, із яких – 61 диплом вибороли учні, 5 – студенти вищих навчальних закладів області (Чернігівського національного технологічного університету, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Прилуцького агротехнічного коледжу, Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку).

          Серед учасників зустрічі були присутні учні як міських шкіл так і шкіл сільської місцевості. На цьогорічній зустрічі 16 учнів і 1 студентка були запрошені вже вдруге, 2 - мають перемоги чотири роки поспіль.

          В урочистостях взяли участь учні, які здобули для області по дві і навіть по три нагороди. Нагороджували і зовсім юних школярів – п’ятих, шостих, сьомих класів, але незважаючи на свій вік, вони мають перші вагомі досягнення.

          Голова облдержадміністрації Валерій Куліч й голова обласної ради Ігор Вдовенко звернулися до молодої еліти з побажаннями добра, щедрої долі, висловили щиру вдячність працівникам освіти, адже досягнення вихованців – результат копіткої праці висококваліфікованих педагогів.

          Очільники області привітали всіх присутніх із закінченням навчального року та Днем вишиванки, зазначивши, що вишиванка є символом краси, міцного здоров’я, щасливої долі та єднання українського народу.

          На згадку про інтелектуальні звершення учні та студенти отримали книгу «Україна – єдина країна» та грошову винагороду. Вчителі, директори та науковець були нагороджені Грамотами та Подяками голів обласної державної адміністрації та обласної ради.

          Окрім талановитої молоді та їх наставників у святковій залі були присутні батьки юних переможців, підтримка та турбота яких важлива в житті кожної людини.

          Майбутнє України в надійних руках, про що свідчать виступи учнів – учасників зустрічі: Юлії Андряник, Павла Нагорного, Ігора Микитенка, Анастасії Дорошенко та студентки Аліни Микитенко, які пообіцяли й надалі успішно долати дорогу інтелектуальної ниви Батьківщини та крокувати до здобуття найвищого професіоналізму! Найяскравішими миттєвостями своїх перемог та планами на майбутнє поділилися юні науковці, викладачі, батьки.

          Захід залишив приємний слід у пам’яті всіх присутніх.

          Бажаємо юним талантам нових перемог, невичерпної жаги до знань, віри в можливості для здійснення мрій в ім’я нашої країни!

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/