Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Гра «Сокіл» («Джура») у Деснянській об’єднаній громаді

          5 травня 2017 року у смт Десна відбувся І (об’єднаної громади) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          Захід розпочався урочистою частиною, під час якої вишикувані рої усіх загальноосвітніх навчальних закладів громади отримали настанови.

          І етап Гри стартував відповідно до маршрутних листів, які отримали команди. На юних джур чекали такі етапи: «Розбирання – складання АК», «Спорядження магазину патронами», «Захист від зброї масового враження», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Надання першої долікарської допомоги», «Облаштування табору».

          День для всіх видався нелегким і водночас сповненим несподіванок і нових відкриттів. Школярі вдосконалили свої знання та практичні навички, весело та цікаво провели час та знайшли нових друзів.

          Голова Деснянської громади Юрій Осташевський привітав переможців І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – рій «Десна» Деснянської загальноосвітньої школи та вручив команді нове спорядження: намети, спальники, карімати та інше.

          Кращі джури отримали подяки.

          По завершенню урочистої частини Гри на всіх чекала смачна козацька каша.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/