Анонси
     

     






           
           
          Українсько-німецький рік мов

          Назад


          Українсько-німецький рік мов 2017/2018

          На допомогу вчителям, які готуються до конкурсу “Учитель року”

          ВІТАЄМО Костишину Олену Миколаївну, учителя німецької мови Чернігівського ліцею №22  Чернігівської міської ради,  фіналіста третього (заключного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» за зайняте четверте місце

          IMG_2856 (1)«Сучасний учитель мусить бути креативним, мобільним, толерантним та чуйним до дітей, ініціювати сучасні методичні ідеї, постійно розвиватися», – таким бачить портрет сучасного учителя Костишина Олена Миколаївна, учитель німецької мови Чернігівського ліцею №22.

          Учитель має високий рівень науково-теоретичної підготовки, виявляє ґрунтовну професійну компетентність та досконало володіє методикою проведення уроків німецької мови. Олена Миколаївна працює над науково-методичною проблемою «Використання інформаційних технологій на уроках німецької мови з метою активізації навчальної діяльності учнів», створила творчу лабораторію з використання комп’ютерних технологій на уроках, у позакласній діяльності, власних та учнівських медіапродуктів.

          Постійно підвищує свою фахову майстерність: відвідує тренінги, семінари, бере активну участь у конкурсах. Костишина О.М. – переможець ІV обласного конкурсу «Використання інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховному процесі» та обласного конкурсу з веб-дизайну.

          Про найкращий свій урок вона не говорить, тому що у справжнього вчителя він попереду. До нього, до нової вершини, і сьогодні триває її сходження.

          Увага! На базі інституту відбудуться курси підвищення кваліфікації вчителів німецької мови, які навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової освіти у 2018/2019 навчальному році

          За сприяння Міністерства освіти і науки України та Goethe-Institut в Україні від 15.05 до 17.05. 2018 року на базі Чернігівського ОІППО імені К.Д.Ушинського відбудуться курси підвищення кваліфікації вчителів німецької мови, які навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової освіти у 2018/2019 навчальному році.

          Вісім вчителів закладів загальної середньої освіти Борзнянського, Козелецького, Новгород-Сіверського районів, Деснянської та Плисківської

          об’єднаних територіальних громад під час методико-дидактичного семінару мають змогу підвищити кваліфікацію щодо особливостей викладання німецької мови. Тематично семінар присвячений комунікативному, компетентнісному, діяльнісному, ігровому підходу до навчання мови. Під час тренінгу вчителі опрацьовуватимуть питання планування заняття, рефлексії процесу навчання та викладання німецької мови у ранньому віці. Увага також приділятиметься матеріалам, які можуть бути використані вчителями (напр. „Deutsch mit Socke“).

          Заняття проводитимуть мультиплікатори Гете–Інституту, які пройшли навчання за програмою, розробленою Гете–Інститутом в Україні.

          Учасникам буде надано сертифікати Гете–Інституту.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/