Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації

          З 19 до 21 квітня 2017 року на базі Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування пройшов тренінг Благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації Досвід. Перспективи. Результати» для фахівців психолого-методико-педагогічних консультацій Чернігівської області.

          У роботі тренінгу взяли участь і працівники Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування: Анна Шаш, практичний психолог, та Юлія Карась, соціальний педагог. Вони дали дуже високу оцінку заходу, професіоналізму київських фахівців, які проводили тренінги.

          21 квітня з робочим візитом в Чернігові перебувала Марина Порошенко, Голова соціальної програми Благодійного фонду Петра Порошенка.

          Вона взяла участь у заключному етапі тренінгу, поспілкувалася з його учасниками, вручила їм сертифікати та підписала з головою Чернігівської обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем Меморандум щодо розвитку інклюзивного освітнього середовища Чернігівщини.

          Учениця професійного училища Олександра Садова подарувала Марині Анатоліївні вишиванку та подякувала за її допомогу дітям з особливими освітніми потребами.

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/