Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Урок мужності для вихованців «Військово-патріотичного» та «Історико-краєзнавчого» гуртків комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»

          19 квітня 2017 року на базі загальноосвітнього навчального закладу      І-ІІІ ст. № 17 Чернігівської міської ради для вихованців «Військово-патріотичного» та «Історико-краєзнавчого» гуртків комунального  позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді», які працюють на базі цієї школи, керівником гуртків Тетяною Матвійчук та педагогами школи проведено урок мужності, присвячений мужності та героїзму учасників АТО, відважних захисників України. Почесними гостями на заходи були: Жеребило Любов Володимирівна – мати Вадима Жеребила, бійця батальйону «Айдар», загиблого 31 січня 2015 року в бою за місто Щастя Луганської області та засновник і керівник благодійного фонду «Альфа – допомога» Віталій Кадик. Для всіх присутніх діти підготували літературно-музичну композицію «Вони стоять на смерть за край свій і за волю».

          Гуртківці з хвилюванням слухали розповідь матері про сина-героя та із захопленням розглядали його нагороди. Про надзвичайно важливу волонтерську роботу як на початку бойових дій, так і в даний час, розповів Віталій Кадик. Він продемонстрував дітям елементи особистого військового спорядження воїнів та засоби сучасного медичного захисту бійців у випадку поранення, придбаних волонтерами, а також уламки розірваних снарядів і мін, привезених із зони бойових дій. На завершення заходу присутні вшанували пам'ять загиблих у зоні проведення АТО хвилиною мовчання.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/