Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Навчально-польові збори – 2017 завершено

          20 квітня 2017 року на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулись урочистості з нагоди закриття навчально-польових зборів для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування.

          З 18 до 20 квітня 2017 року для юнаків та дівчат було організовано насичену програму не тільки з навчальних занять, а й патріотичний проект «Я – майбутнє України», знайомство з діяльністю позашкільних навчальних закладів, відвідування Кіно-культурного центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді з переглядом фільму «Воїни Духу», зустріч зі справжнім героєм-кіборгом Донецького аеропорту Вадимом Бойком.

          Усі учасники виконали практичні стрільби з автомата Калашникова на стрільбищі в/ч 1688 смт Гончарівське Чернігівського району.

          Привітали учасників перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький, головний спеціаліст Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, учасник антитерористичної операції Альберт Черешко. У своїх промовах вони висловили впевненість, що знання і практичні навички, отримані за ці три дні, мають стати у нагоді майбутнім захисникам України.

          Учасники зборів разом з солістами вокального класу «Натхнення», хореографічним колективом «Квітка» та вихованцями театральної студії «Тяни-Толкай» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва виконали патріотичний флешмоб з запуском повітряних кульок «Ми за мир».

          На згадку про насичені та пізнавально-корисні навчально-польові збори кожен юнак та дівчина отримали вимпел учасника зборів 2017 року. Також кожна команда отримає слайд-фільм про цікаві та незабутні моменти з 3-денного перебування на зборах.

          Збори закінчилися проходженням урочистим маршем юнаків та дівчат. Зворушливим і теплим було прощання учасників.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/