Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У Чернігові триває другий день фінального етапу ІІІ Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців

          П’ятнадцять команд юних філософів і релігієзнавців з різних областей України 20 квітня 2017 року беруть участь у чверть фінальних боях, які відбуваються на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

          Учасники турніру виконують завдання, підготовлені Міністерством освіти і науки України спільно з науковими, науково-дослідними установами, вищими навчальними закладами, фахівцями у відповідній галузі знань (відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 вересня 2011 р. № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2011 р. за № 1318/20056).

          Проблемні (дискусійні) питання теоретичного та теоретико-прикладного спрямування, що не мають однозначного вирішення в сучасній вітчизняній та міжнародній правничій науці та практиці й передбачають можливість декількох підходів до їх розв’язання, перебувають у полі зору учасників інтелектуальних змагань.

          У складі кожної команди юних філософів та релігієзнавців – 3-5 учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також відповідних курсів професійно-технічних навчальних закладів. Команду очолює капітан, який є офіційним представником команди під час змагань.

          Турнір складається з боїв – форм командного змагання, що передбачають почергові виступи учасників команд у ролях, визначених Правилами проведення турніру. У рамках змагань – презентація команд (за необхідності), чотири відбіркові бої, півфінальні та фінальний бої.

          Виконання завдань учасниками турніру сприяють популяризації філософських знань серед учнівської молоді, вихованню молоді в дусі загальнолюдських демократичних цінностей, створенню умов для реалізації та розвитку науково-дослідницьких, творчих здібностей школярів.

          Учасники інтелектуальних батлів упевнені у власних силах: головне – переконати в цьому журі та конкурентів! 

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/