Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Учора, 19 квітня, працівниками Управління освіти і науки обласної державної адміністрації та Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в рамках проведення навчально-польових зборів організувано зустріч з дітьми військовослужбовців-учасників АТО.

          Приємно відзначити, що подібний захід проходить вже вдруге.

          Зустріч розпочалася з екскурсії Чернігівським ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою. Сьогодні браві ліцеїсти, а минулого року учасники подібної зустрічі, Опікунов Олексій та Чуджановський Микита з іншими вихованцями ліцею із задоволенням провели екскурсію вже такими рідними стінами. Олексій та Микита розповіли про особливості адаптації до нових для них умов навчання та виховання в навчальному закладі. Гості оглянули виставку стрілецької зброї та пообідали разом з ліцеїста.

          Наступна зупинка – Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради. Представниці учнівського парламенту закладу гостинно зустріли учасників екскурсії, показали навчальні аудиторії, із захопленням розповіли про унікальність їх альма-матер. Федорченко Антоніна, педагог-організатор ліцею, у цікавій тренінговій формі провела знайомство між дітьми.

          Родзинкою такого насиченого дня стала поїздка до позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді». Педагоги закладу провели майстер-клас із болдирингу (скелелазіння), розкрили таємниці туристичних походів і запросили взяти участь усіх бажаючих.

          Кульмінацією дня стало відвідування Кіно-культурного центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді і перегляд фільму «Воїни Духу», під час якого були присутні учасники АТО. «Ми не віддамо жодного сантиметра нашої України» – такий ключовий меседж висловив Вадим Бойко, позивний Цар, захисник Донецького аеропорту, Кіборг. Зі словами вдячності до воїнів та закликами патріотизму до молоді звернувся Микола Шанський, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини».

          Зустріч закінчилася. Сповнені позитивних вражень, емоційних переживань і, головне, вже друзі, діти, зі сподіваннями на чергову зустріч в наступному році, подякували за проведений час та попрощалися.

           

           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/