Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Творчий патріотичний проект «Я – майбутнє України» для учасників навчально-польових зборів

          Три дні учасники навчально-польових зборів проведуть разом, виконуючи складні та цікаві навчальні завдання з військово-фізичної підготовки. Щоб більше дізнатися один про одного, традиційно в перший день навчально-польових зборів проводиться вечір знайомства. Цьогоріч юнаки та дівчата взяли участь у творчому патріотичному проекті «Я – майбутнє України», який відбувся у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Під час презентацій загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування ровесники ділилися своїм найкращим досвідом у проведенні різноманітних заходів патріотичного спрямування до найважливіших дат з історії українського народу – Дня Соборності України, Дня вишиванки, Дня Гідності і Свободи, Дня захисника України, Дня пам’яті та примирення та ін. На презентаційних світлинах – зустрічі з ветеранами Другої Світової, учасниками антитерористичної операції, відкриття пам’ятних дощок загиблим/померлим героям АТО, екскурсії до пам’ятних місць Чернігівщини і України та військових частин, участь у благодійних акціях, звернення до захисників України, допомога людям похилого віку, участь у змаганнях та інтелектуальних конкурсах, патріотичних вишколах, флешмобах та багато іншого.

          У кожному навчальному закладі особливе ставлення до подій, що відбуваються на сході нашої держави, а тому найголовніші слова цього вечора звучали про тих, хто зупинив ворога, хто віддав своє життя за волю та незалежність України і ніколи вже не повернеться додому. Хвилиною мовчання діти і дорослі вшанували пам'ять загиблих воїнів.

          Затамувавши подих юнаки та дівчата дивились театралізовану композицію, присвячену сучасному українському воїну, який загинув, захищаючи Україну, матерям, які втратили своїх синів. Зі сльозами на очах діти слухали авторську пісню "Священна земля" у виконанні Володимира Бендрика, військовослужбовця Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України.

          Учасники зборів підбадьорювали оплесками юних артистів під час запальних українських танків, співали патріотичні пісні разом з вихованцями обласного Палацу дітей та юнацтва і Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Цього вечора у залі панувала атмосфера щирості, позитиву, добра, патріотизму.

          Після закінчення офіційної частини програми діти ще довго не хотіли покидати місце проведення заходу: спілкувалися між собою, ділилися враженнями про день, що минув.

          А завтра будуть нові враження та емоції…

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/