Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Навчально-польові збори для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування

          18-20 квітня 2017 року на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбудуться навчально-польові збори для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування.

          Участь у зборах візьмуть юнаки і дівчата 11 – х класів Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, Ніжинського обласного педагогічного ліцею, комунального закладу «Борзнянська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів», комунального закладу «Черешенська спеціалізована школа-інтернат    І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів», Новгород-Сіверської державної гімназії імені К.Д.Ушинського, комунального закладу «Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.», Яблунівської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст., Краснохутірської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. Усього 241 учень (в тому числі 12 дівчат).

          Навчальні заняття проходитимуть на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Урочисте відкриття навчально-польових зборів відбудеться 18 квітня 2017 року о 10.10 на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          На урочисте відкриття запрошено:

          1. Куліча Валерія Петровича, голову Чернігівської обласної державної адміністрації;

          2. Конопацького Миколу Анатолійовича, начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації;

          3. Рондзістого Тараса Івановича, радника Міністра освіти і науки України, директора Міжнародної благодійної установи «Центр національного відродження»;

          4. Криворучка Олександра Віталійовича, Чернігівського військового комісара Чернігівського обласного військового комісаріату;

          5. Черешка Альберта Івановича, головного спеціаліста Північного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, учасника антитерористичної операції.

          Після урочистого відкриття в пам'ять про загиблих героїв Чернігівщини в зоні антитерористичної операції буде здійснено висадження «Алеї Миру» на території навчального закладу.

          Програмою 3 – х денних зборів передбачено: навчальні заняття, огляд виставки стрілецької зброї, практичні стрільби з автомата Калашникова на стрільбищі в/ч 1688 смт Гончарівське Чернігівського району, тривога (вивід особового складу із під удару противника), марш-кидок до місця проведення занять, військово-тактична гра, ознайомлення з діяльністю позашкільних навчальних закладів обласного підпорядкування, патріотичний проект «Я – майбутнє України», відвідування Кіно-культурного центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді з переглядом фільму.

          19 квітня відбудуться практичні стрільби з автомата Калашникова на стрільбищі в/ч 1688 смт Гончарівське Чернігівського району та заняття по заходам безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, які  організовано Чернігівським обласним військовим комісаріатом, за безпосередньої участі військового комісара Криворучка Олександра Віталійовича, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

          19 квітня до учасників зборів приєднаються діти військовослужбовців - учасників АТО, для яких заплановано екскурсії Чернігівським ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою, Чернігівським обласним педагогічним ліцеєм для обдарованої сільської молоді та відвідування позашкільного навчального закладу «Центр національно - патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді» (майстер-клас з болдирингу (скелелазіння)), Кіно-культурного центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді з переглядом фільму.

          Урочистості з нагоди закриття заплановано на 20 квітня 2017 року на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/