Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День води!

          22 березня 2017 року учні 10 класу біолого-хімічного профілю Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді разом з методистом навчального закладу Катериною Литвин стали учасниками круглого столу, присвяченого Всесвітньому дню охорони водних ресурсів, що проходив на базі обласної наукової бібліотеки імені В. Короленка.

          «Нині захист водних ресурсів є пріоритетним напрямом державної політики, державних установ та громадських організацій Чернігівщини» – наголосила представник Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

          Учасники круглого столу ділилися напрацюваннями та результатами своєї роботи щодо вирішення питання відведення зворотних вод у поверхневі водні об’єкти та стан очисних споруд Чернігівської області, а також ознайомилися з практикою повторного використання стічних вод у Німеччині, Франції, Австрії. Доповідачі звертали увагу на проблему охорони регіону та раціонального використання водних ресурсів. Окремо зупинилися на питанні стічних вод.

          Підсумком круглого столу стало побажання: аби теоретичні напрацювання лягли в практичну площину.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/