Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги учасників пробного ЗНО

          01 квітня 2017 відбудеться пробне тестування з української мови і літератури.

          08 квітня 2017 року – з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, російської мови, фізики, французької мови, хімії.

          Учень може обрати для проходження пробного тестування не більше двох навчальних предметів. У день проведення пробного тестування можна скласти тест лише з одного навчального предмета.

          Необхідно обов’язково роздрукувати запрошення з особистого кабінету учасника ПЗНО.

          У разі втрати логіна та пароля до особистого кабінету учасника пробного ЗНО 2017 необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] запит з проханням відновити доступ до кабінету, указавши прізвище, ім’я, по батькові, регіон проживання та телефон, який було вказано під час реєстрації.

          В особистому кабінеті учасника пробного ЗНО розміщена інформація про час і місце проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

          Звертаємо увагу, що цього року змінена процедура визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

          Результати пробного тестування визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», який буде відкрито з 01 квітня 2017 року. Для цього учасникам пробного ЗНО необхідно буде ввести відповіді (використовуючи власний бланк відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи пробного ЗНО) до сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», який буде розміщено в «Особистих кабінетах» учасників.

          Правильні відповіді до завдань пробного ЗНО будуть розміщені в «Особистих кабінетах» учасників. Про результати пробного ЗНО також можна буде дізнатися в «Особистому кабінеті».

          Докладно процедуру визначення результатів пробного ЗНО описано в інформаційному бюлетені «Як визначити результати пробного ЗНО», який учасники отримають після проходження тестування з конкретного предмета.

          Результати пробного тестування не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

          Важливі дати:

          - до 05.04.2017 – уведення учасниками відповідей до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури»;

          - 06.04.2017 – оприлюднення правильних відповідей до завдань пробного ЗНО з української мови і літератури;

          - 08.04.2017 – оголошення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури;

          - до 10.04.2017 – уведення учасниками відповідей до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, німецької, французької, іспанської мов»;

          - 11.04.2017 – оприлюднення правильних відповідей до завдань пробного зовнішнього незалежного оцінювання з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, німецької, французької, іспанської мов;

          - 14.04.2017 – оголошення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/