Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників навчальних закладів, педагогічної та учнівської громадськості!

          Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету, запрошує учнів 9-11 класів, що вивчають німецьку мову як іноземну мову, до участі у Всеукраїнській альтернативній Інтернет-олімпіаді «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь».

          Захід буде проходити на базі Україно-німецької факультет-програми 20 квітня 2017 р. з 15.00 до 17.00 год.

          Метою проведення олімпіади є підвищення інтересу до поглибленого вивчення німецької мови, формування у колах учнівської молоді прагнень до пізнання мови і культури Федеративної Республіки Німеччина, як країни-партнера України; виявлення, розвиток обдарованих учнів, надання їм допомоги у професійній орієнтації, залучення їх до навчання у вищих навчальних закладах; підвищення рівня всебічного інтелектуального розвитку учнівської молоді.

          Порядок проведення та умови участі в олімпіаді визначено Положенням про проведення Всеукраїнської альтернативної Інтернет-олімпіади «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь».

          Реєстрація учасників змагання відбудеться 18 квітня 2017 р. Для цього необхідно створити обліковий запис Google та заповнити опубліковану форму https://goo.gl/forms/LPzDRHKb6XdjoOOm1, або надіслати заповнену анкету учасника за зразком, що додається, на е-мейл [email protected]. В темі електронного листа прохання зазначити: «Інтернет-олімпіада 2017».

          За додатковою інформацією можна звертатися за телефонами: (067) 80-14-360 – Рожко Алла Олександрівна, (097) 400-73-92 – Царик Ольга Михайлівна.

          Переможці Інткернет-олімпіади будуть відзначені грамотами та дипломами, а також спеціальними призами від спонсорів та Оргкомітету.

          Положення (завантажити)

          Анкета учасника(завантажити)

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/