Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч вихованців Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою з учасниками 5-го Потягу Єднання України «Труханівська Січ»

          21 березня 2017 року вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою зустрічали учасників 5-го Потягу Єднання України «Труханівська Січ». Гостями ліцею були 20 курсантів Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою на чолі з заступником директора коледжу з військової та фізичної підготовки полковником Андрієм Зубовим.

          На спільному шикуванні ліцеїстів і курсантів начальник Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Микола Шпак привітав гостей – учасників Всеукраїнської акції. У відповідь полковник Андрій Зубов побажав ліцеїстам успіхів у навчанні і здійснення мрії стати в майбутньому захисниками Батьківщини.

          Курсанти коледжу оглянули меморіальну дошку та стенд, присвячений випускникам ліцею, які загинули під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

          Згідно з програмою зустрічі відбулась презентація ліцею, під час якої гостей було ознайомлено з історією навчального закладу, організацією навчально-виховного процесу та військово-професійною орієнтацією вихованців. Перед гостями виступили учасники художньої самодіяльності навчального закладу.

          Між ліцеїстами і курсантами коледжу у ході всієї зустрічі відбувалося зацікавлене спілкування з питань навчання і виховання, організації життя і побуту в навчальних закладах, проведення вільного часу. Гості оглянули стрілецький тир, кімнату історії Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, кабінет предмету «Захист Вітчизни» та казарму.

          Наприкінці зустрічі курсанти коледжу подякували колективу ліцею за цікаве спілкування і запросили ліцеїстів відвідати їхній навчальний заклад. Захід сприяв активізації національно-патріотичного виховання молоді, піднесенню патріотичного духу ліцеїстів і курсантів із різних регіонів України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/