Анонси
     

     






           
           
          Пробне тестування

          Назад

          Пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2022 року

           

          Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме з 5 до 22 січня 2022 року.

          За фактом реєстрації для кожного(ої) учасника / учасниці пробного ЗНО буде створено «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО». Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО!

          Перелік предметів пробного ЗНО відповідає переліку предметів основного ЗНО-2022 (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, математика (завдання рівня стандарту), біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

          Пробні тести укладаються державною мовою.

          За бажанням учасника пробного ЗНО, завдання з біології, географії, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), фізики, хімії перекладаються кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами.

           

          Графік проведення пробного ЗНО-2022

          19 березня 2022 року – українська мова, українська мова і література.

          26 березня 2022 року – біологія, географія, історія України, математика, математика (завдання рівня стандарту), фізика, хімія, англійська, німецька, французька та іспанська мови.

          У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник / кожна зареєстрована учасниця може пройти тест з одного навчального предмета.

          Кожний учасник / кожна учасниця пробного ЗНО зможе і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного або двох навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів.

          Для цього потрібно завантажити тестові зошити та пройти тестування вдома, після чого ввести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

          Посилання для завантаження зошитів буде доступно в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО».

          Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб.

          Ознайомитися з матеріалами пробного ЗНО за 2019, 2020, 2021 роки можна за посиланням: https://testportal.gov.ua/probzno/

          Додаткову інформацію про проведення пробного ЗНО-2022 можна отримати на сайті Українського центру оцінювання якості освіти за посиланням: https://testportal.gov.ua/probzno/ 

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/