Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Творчі зустрічі продовжуються

          18 лютого 2017 року на базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» відбулася творча юннатівська майстерня для дітей м Чернігова, чиї батьки загинули відстоюючи

          незалежність та територіальну цілісність нашої країни.

          Учасниками заходу стали діти, запрошені за сприяння сектору Чернігівської області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО і Громадської організації «Ініціатива «Активні громадяни», гості, педагогічні працівники станції.

          Метою заходу є підтримка дітей та залучення їх до участі у еколого-натуралістичних заходах, а також виховання любові і поваги до навколишнього природного середовища, розвитку творчих здібностей.

          Педагогами станції організовано та проведено екскурсії до кімнати-музею економного і бережливого ставлення до хліба, куточка живої природи, експозицій виставок «Український сувенір» та «Новорічна композиція», майстер-класи з виготовлення ароматичних мішечків «Саше», 3-D листівок, кімнатного квітникарства.

          Діти із задоволенням виготовили з кольорового паперу та оздобили на власний смак вітальні 3-D листівки; ознайомилися з історією створення маленьких декоративних подушечок – Саше, які самостійно наповнили ароматичними травами і сухоцвітом, а також набули практичних умінь і навичок з пересадки та перевалки кімнатних рослин.

          Захід пройшов у теплій, невимушеній та дружній атмосфері. Ми сподіваємось, що зустріч додала дітям та гостям оптимістичного настрою і вони ще не раз завітають до комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/