Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Проведення семінарів-практикумів з підготовки та проведення шкільних, І (районних, об’єднаних територіальних громад) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          Відповідно до рішення організаційного комітету з підготовки та проведення шкільних, районних/міських, обласного етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (протокол від 08.02.2017 № 1) позашкільним навчальним закладом «Центр дитячого та юнацького туризму і екскурсій», як координатору організації та проведення Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура») в області, надано організаційно-методичну допомогу щодо проведення шкільних, районних/міських етапів гри, районних/міських семінарів-практикумів.

          На базі Городнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Городнянської районної ради (16 лютого 2017 року) та на базі Вертіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. П. Кирпоноса Вертіївської сільської ради Ніжинського району (17 лютого 2017 року), де зібрались представники Вертіївської та Кіптівської об’єднаних територіальних громад, відбулися семінари-практикуми для організаторів шкільних етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          На семінарах-практикумах детально розглянуто теоретичні та практичні питання щодо організації та проведення конкурсів і змагань шкільних та участі роїв-переможців у районному (об’єднаної територіальної громади) етапів Гри «Сокіл» («Джура»).

          У роботі семінарів-практикумів взяли участь Степовик П.М., директор ПНЗ «Центр дитячого та юнацького туризму і екскурсій», Ушак С.Г., заступник директора Центру, Силенко В.В. та Єфименко О.І., методисти Центру.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/