Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Звітують юні манівці!

          18-19 лютого цього року в ході проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України відбувся захист наукових досліджень учасниками конкурсу. 259 дослідницьких робіт юних науковців було представлено на розгляд компетентного журі.

          Слід відмітити, що цього річ на конкурс-захист було подано цілий ряд робіт, які відзначались актуальністю вибору теми, чіткістю постановки проблеми, мети та завдань досліджень, умінням логічно викладати свої думки, критично осмислювати використані джерела, оригінальністю і доказовістю суджень, наявністю елементів наукової новизни. Більшість учасників вражали вмінням кваліфіковано вести дискусію.

          Відкриттям конкурсу-захисту став учень 4 класу Борзнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської Борзнянської районної ради Станіслав Нетреба, який презентував роботу «Вплив фізичного навантаження та стресу на функціонування серцево-судинної системи школяра» перед учасниками та членами журі секції «Біологія людини». І хоча робота йшла поза конкурсом, юний науковець вразив усіх присутніх результатами своїх досліджень, умінням вести дискусію та запевнив, що з наступного року буде брати участь у конкурсі-захисті як учасник. Члени журі та конкурсанти побажали Станіславу подальших успіхів у проведенні наукових досліджень.

          У кожній секції журі визначили переможців. Учасники, які мають найкращі результати, стануть учасниками ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в 2017 році. Побажаємо юним науковцям гідно представити Чернігівщину на фінальному етапі конкурсу та отримати омріяну перемогу!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/