Анонси
     

     






           
           

          Назад

          «Інтелект - 2017»

          10-12 січня Чернігівський обласний педагогічний ліцей відчинив свої двері для активних, дієвих, креативних, розумних учнів та вчителів. Педагогами навчального закладу було проведено традиційний збір «Інтелект», учасниками якого стали 49 учнів з Городнянського, Чернігівського, Менського, Корюківського, Козелецького, Сосницького, Бахмацького, Коропського, Куликівського, Ніжинського, Ріпкинського, Срібнянського районів та міста Чернігова.

          Майбутнім ліцеїстам було запропоновано цикл показових уроків з математики, фізики, хімії, біології, англійської та української мови та історії, які проводили викладачі ліцею та Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. Як правило, це уроки-шоу, майстер-класи, уроки-бесіди та імпровізовані подорожі в країну знань, конференції.

          На третій день учні перевіряли свої набуті знання під час тестування з профільних предметів. Учасники, які набрали 80 і більше балів, зможуть зарахувати цей результат при вступі до ліцею.

          Окрім навчальних занять, гостям пропонувалася розважальна програма, а саме: знайомство, традиційні ліцейні ігри, пісні та емоційне розвантаження від психолога ліцею. Члени парламенту та Інформаційного центру «ШТРИХ», які завітали на збір долучилися до програми.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/