Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Творча юннатівська майстерня

          12 січня на базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» з метою розвитку творчих здібностей дітей у процесі еколого-натуралістичної діяльності, залучення дітей до участі у еколого-натуралістичних заходах, адаптації до мирного життя учасників АТО та членів їх родин педагогічним колективом станції організовано і проведено творчу юннатівську майстерню.

          Учасниками заходу стали діти сімей учасників АТО, батьки, гості та педагогічний колектив обласної станції юних натуралістів.

          Для присутніх проведено оглядові екскурсії до обласних виставок-конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір», кімнати-музею економного і бережливого ставлення до хліба, куточка живої природи обласної станції юних натуралістів. Діти із задоволенням відвідали контактний міні-зоопарк.

          Педагогічні працівники станції провели майстер-класи з флористики, «Підкова на щастя», «Сніговичок», «Зоопарк», «Ялинка», виготовлення мішечків-саше. Всі вироби стали чудовими сувенірами для учасників заходу. На згадку про теплу зустріч учасники заходу отримали подарункові коробочки з насінням квітів та ілюстроване видання «Екологічний дивосвіт».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/