Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Розважально-інтелектуальна гра «Брейн-ринг»

          11 січня проведено розважально-інтелектуальну гру «Брейн-ринг», учасниками якої стали представники та вболівальники команд з восьми навчальних закладів Новгород-Сіверського району.

          У відбірковому турі змагалися команди: «Бемз» (Орлівський та Чайкинський навчально-виховні комплекси), «Водограй» (Биринський навчально-виховний комплекс), «Всезнайки» (Печенюгівський навчально-виховний комплекс), «День і ніч» (Дігтярівський навчально-виховний комплекс), «Мікадо» (Блистівський навчально-виховний комплекс), «Меридіан» (Грем’яцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів), «Біт» (Смяцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів).

          До півфіналу потрапили команди: «День і ніч», «Всезнайки», «Мікадо» та «Біт». У фінальній напруженій боротьбі змагалися учасники команд «Всезнайки» та «Мікадо».

          Перемогу здобула команда «Всезнайки» Печенюгівського навчально-виховного комплексу.

          Переможців та учасників інтелектуально-розважальної гри вітав заступник голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області Неля Чугаєва та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла.

          Діти отримали солодощі та подарунки. Свято завершилося веселою дискотекою.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/