Анонси
     

     






           
           

          Назад

          5 грудня у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою проведено військово-спортивне свято «Бравий вигляд, у всьому лад – без п'яти хвилин солдат!». Захід був присвячений 25-річчю Збройних сил України. Підготували його вчителі методичного об'єднання фізичної культури і предмету «Захист Вітчизни».

          У змаганнях узяли участь команди «Січ» (1 рота), «Сокіл» (2 рота), «Патріоти» ( 3 рота).

          Ліцеїсти змагалися у конкурсах строю та пісні, «Снайпер», розбиранні та складанні автомату Калашнікова, піднятті гирь 16 кг, комбінованій естафеті й перетягуванні канату.

          Кожен учасник змагань виявив волю до перемоги, наполегливість, повну самовіддачу. Уболівальники щиро підтримували свої команди.

          За рішенням журі переможцями в особистому заліку визнані ліцеїсти Ячменіхін Кирило (конкурс «Снайпер»), Гольник Дмитро (розбирання і складання автомату), Рибалко Олександр (підняття гирь), які нагороджені дипломами та медалями.

          Перемогу у командному заліку завоювала у напруженій боротьбі команда «Патріоти», яка отримала кубок ліцею.

          Проведення військово-спортивних свят – це ліцейська традиція. Вона сприяє вихованню патріотизму, обранню військової професії, фізичному загартуванню майбутніх захисників України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/