Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Збір лідерів

          1-3 грудня 2016 році у м. Київ на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів України - «Дитячі соціальні ініціативи - будуємо нову країну».

          Представники з 25 областей України зібрались у місті Києві, щоб презентувати проекти: «Схід-Захід - разом!», «Зробимо Україну чистою», «Парад вишиванок», «Прапор доброчинності».

          У рамках програми лідери учнівського самоврядування презентували власні проекти та обмінялися досвідом з питань їх реалізації. Після загального обговорення учасники збору взяли участь у тренінгах за напрямками: «Ресурс-сміття», «Екологічна варта», «Толерантність у молодіжному колі», «Психотехніка спілкування з дітьми з особливими потребами», «Ще раз про ВІЛ і СНІД», «Дитяча тележурналістика», «Хакатон дозвіллєвих технологій роботи з молоддю». Також відбулась робота в інтерактивних локаціях з питань реалізації соціальних та благодійних проектів і акцій, під час яких діти познайомилися з цікавими особистостями та представниками громадських організацій.

          Чернігівщину на зборі лідерів учнівського самоврядування представляли делегати Ніжинської Ліги старшокласників, Чернігівської районної Ради старшокласників та Чернігівського міського учнівського Парламенту. Всеукраїнський збір лідерів - це надзвичайно цікаві знайомства, новий досвід, який є важливою складовою лідерства.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/