Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Intel-Техно Україна 2016-2017

          У Києві з 11 по 14 жовтня проходив конкурс «Intel-Техно Україна 2016-2017», на який було подано більше 200 проектів за 6 категоріями з 20 областей України. Участь у конкурсі взяли 2 учні 11 класу Козелецької гімназії № 1: Тимофій Німець (секція «Комп’ютерні технології») та Дмитро Топорець (секція «Математика»).

          Найважливіший день для учасників відбувся 12 жовтня, коли проходив захист проектів перед найавторитетнішим журі, серед членів якого багато професорів, академіків.

          13 жовтня проведено відкритий день для відвідування фахівцями, студентами, школярами та всіма бажаючими: огляд конкурсних робіт, День відкритих дверей НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», науково-експериментальні майданчики, майстер-класи для школярів від інститутів та факультетів НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», дитячі наукові студії МАН.

          14 жовтня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Конкурсу «Intel-Техно Україна 2016-2017» – національного етапу міжнародного конкурсу «Intel-ISEF», яка була особливо урочистою.

          Серед переможців були й гімназисти. Так, Дмитро Топорець виборов призове IV місце та був нагороджений Дипломом і цінними подарунками, Тимофій Німець отримав спеціальний приз від CREDIT AGRICOLE банку за свою розробку.

          Цікавими та різноманітними були всі чотири дні конкурсу. Учасники мали нагоду поспілкуватись зі своїми однолітками, поринути у світ науки та відкриттів, познайомитись із цікавими ідеями, а керівники взяли участь у роботі освітньої академії Intel в рамках Всеукраїнського конкурсу Intel-Техно Україна 2016-2017, де обговорили, як правильно організувати роботу з обдарованими дітьми, зустрілись із організаторами різноманітних технічних конкурсів.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/