Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Розпочато відкриті обласні змагання з легкоатлетичного кросу, пам’яті В.Ф. Філіпова

          20 жовтня на території лижної бази «Берізка» у місті Чернігів проведено урочисте відкриття відкритих обласних змагань з легкоатлетичного курсу пам’яті В.Ф. Філіпова.

          Привітати учасників змагань, а також побажати їм натхнення та перемоги завітали начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький, директор Департаменту сім`ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, заслужений майстер спорту Ніна Лемеш, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Скрипченко, Декан факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка, заслужений працівник культури і спорту Леонід Кузьомко, відповідальний секретар Чернігівського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Дмитро Пиріжок, директор Центру олімпійської підготовки України з лижного спорту, майстер спорту міжнародного класу В`ячеслав Деркач.

          Право підняти прапор, як знак відкриття змагань було надано чемпіону України з бігу на 800 метрів, учаснику АТО Владиславу Голубу, а також чемпіонці та багаторазовій призерці чемпіонатів України Ярославі Закатовій.

          Протягом двох днів учні та студенти навчальних закладів області змагатимуться за призові місця. Тож бажаємо успіхів кожному учаснику!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/