Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Свято Покрови у Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі

          Нелегкою була доля українського народу. У його історії були роки процвітання і тяжкі роки поневолення. На захисті нації завжди стояли мужні охоронці, які боронили країну від загарбників.

          14 жовтня традиційно відзначають одне з найвизначніших свят українського народу - День Захисника України, День українського козацтва та Свято Покрови.

          13 жовтня учні комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» провели цікавий та пізнавальний день. Молодші школярі взяли участь у козацьких забавах. Діти проявили не тільки свою витривалість, швидкість, а й знання козацького побуту, вдало відповідаючи на питання вікторини. Для учнів середніх та старших класів було проведено тематичну лінійку, вихованці НРЦ вшанували пам’ять героїв полеглих за вільну, незалежну Україну. Після лінійки на дітей чекав квест «Козацька держава – наша гордість і слава». Виконуючи завдання на станціях, учасники обирали продукти для борщу, складали карту України, відповідали на питання про козацький побут, танцювали гопак, співали козацькі пісні. Учні креативно підійшли до виконання завдань та показали свою наполегливість і кмітливість.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/