Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Новий садочок в Бобровицькому районі

          14 жовтня 2016 року відбулося урочисте відкриття дошкільного навчального закладу «Колосок» у селі Ярославка Бобровицького району.

          Приміщення садочка обладнано відповідно до сучасних вимог, створені всі умови для розвитку та виховання дітей: світлі та теплі кімнати із сучасним дизайном і меблями.

          На церемонії відкриття були присутні почесні гості: голова Бобровицької районної державної адміністрації Василь Кучерина, голова районної ради Тетяна Ковчежнюк, начальник відділу освіти Станіслав Лоленко, батьки та їх діти, громада села.

          Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат. Діти з радістю побігли до своєї світлої затишної ігрової, де на них чекали яскраві іграшки, картинки, дитячі книжки.

          Символічно, що цей день є святковим для всіх громадян нашої держави, адже 14 жовтня - День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, а з минулого року – і День захисника України. Тож, нехай маленьким козачатам буде тепло і затишно в новому дошкільному навчальному закладі «Колосок».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/