Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласний семінар-практикум суддів ІІ категорії з пішохідного туризму

          16-18 вересня на базі Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Управління освіти Ніжинської міської ради проведено обласний семінар-практикум суддів ІІ категорії з пішохідного туризму, в якому взяли участь 18 педагогічних працівників з Бахмацького, Борзнянського, Менського, Козелецького, Ніжинського, Семенівського, Талалаївського районів та міст Ніжина, Прилук, Чернігова.

          Під час семінару було розглянуто теоретичні питання щодо безпеки проведення змагань зі спортивного туризму, роботи суддів на змаганнях.

          Програмою семінару було передбачено проведення практичних занять з обладнання етапів змагань, техніки та тактики проходження етапів та їх суддівству.

          Особливу увагу було приділено суддівству змагань – ретельно розглянуто та опрацьовано «Правила та Настанови зі спортивного туризму», а саме: суддівство технічних дій команд при самонаведенні етапів на дистанції «Смуга перешкод», а також обговорено умови проведення обласного етапу Чемпіонату України серед юніорів з пішохідного туризму.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/