Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чернігівці на Міжнародному дитячому, молодіжному фестивалі аудіовізуальних мистецтв

          25-й Міжнародний дитячий , молодіжний фестиваль аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела» відбувся з 8 по 9 вересня у місті Київ.

          Представниками Чернігівщини на фестивали стали учасники спільного проекту обласного радіо і обласного Палацу дітей та юнацтва «Крила», який вже чотири роки успішно розвивається.

          Вихованці гуртка «Школа радіоведучих» посіли призові місця. Зокрема, програма «Справжній українець» за участю Олександра Янченка з селища Киїнка Чернігівського району здобула перше місце. Позитивні відгуки журі отримали і програми «З «Квіткою» квітує Україна»( про 10-річний ювілей хореографічного колективу народного танцю «Квітка») та «Ми – майбутнє України» ( інтерв’ю з вихованцями обласного Палацу дітей та юнацтва про свої досягнення). Обидві програми відзначено дипломами 2-го ступеня.

          Програмою фестивалю для вихованців «Школа радіоведучих» було передбачено багато цікавого , а саме: зустріч з Міністром культури України Євгеном Нищуком, участь в урочистостях, присвячених Дню українського кіно, на кіностудії імені Довженка. Юна радіоведучі мали змогу виступити під час заходу зі своєю промовою.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/