Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Довгоочікуваний «Барвінок» розквіт у селі Ольшана

          Дитячі садки є першою сходинкою на шляху до оволодіння знань та всебічного розвитку маленьких українців та українок. Це своєрідна країна дитинства, де маленька людина не просто здобуває знання і розвивається, а й пізнає світ. Саме тому одним із першочергових завдань розвитку освітньої галузі Чернігівщини є забезпечення прав підростаючого покоління на здобуття якісної дошкільної освіти. Варто відзначити, що завдяки спільним зусиллям органів управління освітою, представників виконавчої влади і органів місцевого самоврядування відбулися кардинальні позитивні зміни в дошкільній галузі нашого регіону.

          З нагоди 25-ї річниці Незалежності України 22 серпня у селі Ольшана Ічнянського району відбулась довгоочікувана подія - відкриття дошкільного навчального закладу «Барвінок» на 15 місць. Для жителів села це велика радість, на яку вони чекали близько двадцяти років. І ось, нарешті, за сприяння керівництва області, району та спонсорів було реконструйовано адміністративне приміщення сільськогосподарського підприємства, закуплено нові меблі, побутову техніку та іграшки.

          Педагогічний колектив, вихованців дошкільного навчального закладу та їх батьків, жителів села привітали перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, голова райдержадміністрації Олександр Бондар, сільський голова Олександр Дзісько, спонсори та гості.

          Яскравими виступами порадували всіх присутніх перші вихованці дитячого садка. Поважні гості вручили ключі від дошкільного навчального закладу та урочисто перерізали стрічку. Після урочистої частини присутні мали змогу ознайомитися з кімнатами, майданчиком, поспілкуватися з вихованцями та працівниками дошкільного навчального закладу.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/