Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Академія творчих наук

          Відповідно до плану роботи другої зміни обласної літньої школи для талановитих та обдарованих дітей, 13 липня на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва працювала Академія творчих наук «Диво-веселка».

          За задумкою організаторів працювало 7 кафедр, які було розділено за назвами та кольорами: «Веселкова пісня» (червоний), «Запальний танок» (помаранчевий), «Україна вишивана» (зелений), «Різнокольорові фантазії» (жовтий), «Ярмарок майстрів» (блакитний), «Ігрова карусель» (синій), «Музичні обрії» (фіолетовий). Після закінчення екскурсії Палацом, вихованці табору відвідали виставкову залу. Вони об`єднались у 7 команд, отримали маршрутні листи та розпочали захоплюючу подорож.

          Під час квесту діти спробували себе у вокальному та хореографічному жанрах, розучивши фінальну пісню «За сонцем, за небом» та танок, вони намалювали емблему-банер «Ми-українці», побували на ярмарку майстрів, де власними руками виготовили патріотичні «сердечка» з солоного тіста, а також стали учасниками ігрового майданчику, де пройшли цікаву, пізнавальну вікторину та майстер-клас з аква-гриму.

          На станції «Музичні обрії» діти дізнались про новинки сучасної української та зарубіжної музики, цікаві історії з життя відомих музикантів та виконавців. Велике захоплення у гостей викликала робота на кафедрі «Україна вишивана». Діти разом з педагогами розписали частину фундаменту Палацу в трикольорову гаму в стилі української вишиванки.

          По закінченню роботи кафедр, в актовій залі Палацу відбувся імпровізований випускний бал Академії, під час якого вихованці літньої школи продемонстрували творчий вокально-танцювальний флеш-моб.

          Педагоги кафедр вручили випускникам пам'ятні медалі та грамоти.

          Підводячи підсумки співпраці з Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва, директор та вихователі обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей висловили глибоку вдячність педагогічному колективу Палацу за їх творчість, креативність та енергію. Вдячні дитячі аплодисменти та щирі слова подяки стали справжнім підтвердженням плідної роботи.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/