Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Незабутня українсько-польська зустріч

          З метою налагодження міжнародної співпраці шкіл та обміну молоддю Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) та Лабораторія Громадянської Освіти "Пошук" Товариства Лева (Львів, Україна) щороку проводять зустрічі освітян із Польщі та України.

          У 2016 році 150 шкіл з різних регіонів України подали заявки на участь. За результатами конкурсу було обрано 13 навчальних закладів, серед яких і Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді. Представляла ліцей на конкурсі вчитель англійської мови Тетяна Шестак. Тренінг-сватка відбувався з 27 по 30 червня у Варшаві. Під час тренінгу кожен учасник мав можливість розповісти про школу, яку представляв, знайти партнерську школу для спільної реалізації проекту, дізнатися більше про систему освіти у Польщі та спробувати спільно з польським партнером написати проект співпраці шкіл та обміну молоддю. Учасники тренінгу отримали сертифікати, які підтверджують участь у зустрічі «Сватка».

          Незабутні дні перебування у Варшаві, знайомство з колегами, плідне навчання, спільна праця над проектами, екскурсії містом, дружнє спілкування – все це залишиться надовго у серцях та спогадах учасників тренінгу. Особливе враження вчителі отримали від зустрічі та спілкування з першою леді Польщі пані Агаті Корнхаузер-Дуда.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/