Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Розпочала роботу друга зміна в обласній літній школі для обдарованої та талановитої молоді

          Оздоровча кампанія на Чернігівщині продовжується. 12 липня урочисто відкрито другу зміну обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей на базі табору «Юний турист», національно-патріотичного профілю.

          У літній школі панує патріотичний дух, адже там зібралися справжні патріоти – призери та переможці конкурсів, змагань, серед них і призери ІІ(обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл»("Джура").

          Розділити радість з учасниками завітав начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Конопацький. Під час свого виступу він наголосив, що діти є нашим майбутнім, та привітав талановитих юнаків та дівчат з початком другої зміни.

          Урочисте відкриття стало справжнім святом для педагогічного та учнівського колективів, а також для гостей заходу. Учасниками концерту стали не лише учні, а й вихователі літньої школи. Українські пісні, запальні танці та дружня атмосфера не залишили байдужим жодного присутнього.

          Під час перебування в обласній літній школі, поєднуючи кваліфіковане навчання зі змістовним відпочинком та насиченим дозвіллям, діти візьмуть участь в екскурсійних програмах «Чернігів – скарбниця українського Полісся», до музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград» у м. Сновськ, Батуринської фортеці, м. Ніжин; різноманітних патріотичних конкурсах, інтерактивних вікторинах, пізнавальних і військово-спортивних квестах, різноманітних майстер-класах.

          Юні патріоти зустрінуться з учасникам антитерористичної операції, прикордонниками, презентуватимуть науково-пошукові проекти, присвячені захисникам України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/