Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Перша зміна обласної літньої мовної школи для обдарованих та талановитих дітей завершилась. Залишились неперевершені враження

          Під час перебування у літній мовній школі вихованці відвідали цікаві тренінги та заняття з волонтерами, майстер-класи, екскурсії до Батурина та Ніжина, взяли участь у конкурсах, квестах, а також стали учасниками тематичних вечорів та концертів, підготовлених педагогічним колективом літньої школи.

          Прощальний вечір став фінальним заходом першої зміни обласної літньої школи, навколо вогнища діти співали пісні та висловлювали теплі слова вдячності один одному та педагогам.

          Учасники мовної школи разом з Ларисою Павлюк завітали до очільника області Валерія Куліча та до начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Миколи Конопацького, щоб висловити величезну подяку від педагогічного, учнівського та батьківського колективів за підтримку, вагомий внесок у розвиток мовних, життєвих та соціокультурних компетентностей вихованців мовного табору, за створення комфортних умов проживання та навчання.

          З побажаннями міцного здоров`я, благополуччя та подальших успіхів у справі розвитку освіти та Чернігівського краю, вихованці обласної літньої школи вручили Валерію Кулічу та Миколі Конопацокому українські обереги, які виготовили власноруч під час майстер-класів та пообіцяли й надалі достойно представляти Чернігівську область на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах та олімпіадах.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/