Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Закриття першої зміни обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей

          2 липня проведено урочисте закриття першої зміни обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей у форматі англомовного табору на базі табору «Юний турист» у с.Количівка Чернігівського району.

          На захід завітала заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Олена Соронович. Вона висловила подяку адміністрації та вихователям табору за їх плідну працю, а також батькам дітей за виховання талановитого підростаючого покоління.

          Закриття першої зміни пройшло у дружній атмосфері, авторські вірші та пісні вихованців стали родзинкою програми, кожному учню було вручено диплом випускника літньої мовної школи. На завершення вихователі та командири загонів випустили патріотичні кульки в небо.

          Гарний настрій та позитивні емоції панували у літній мовній школі протягом всієї зміни. Вихованці не лише вивчали та практикували англійську мову, а й брали участь у різноманітних святкових програмах, флешмобах, брейн-рингах, екскурсіях та конкурсах.

          Час промайнув для учасників мовної школи дуже швидко, але враження та емоції залишаться з ними ще надовго.

          Діти кажуть, що пізнали для себе багато цікавого та корисного, оволоділи новими навичками та знайшли друзів, з якими збираються продовжувати спілкуватися. Завдяки вихователям, викладачам, які проводили заняття, та волонтерам Девіду Андерсену та Вєнтао Су рівень володіння англійською мовою кожного учня помітно покращився.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/